Un incendi

Ha cremat part d'una nevera i mobiliari. No s'han hagut de lamentar ferits. Tot i això, els Bombers han hagut de ventilar l'edifici de set plantes fortament afectat pel fum.

S'apunta que una avaria elèctrica seria la causa de l'incendi.

Els fets s'han desencadenat cap a tres quarts de cinc de la matinda, quan un taxista que estava aturat a la parada que hi ha a l´Avinguda Mediterrani ha observat que sortia fum d´un edifici molt proper i ha donat l´alerta. La Policia Local de Blanes ha acudit amb una patrulla i, en comprovar que es tractava d´un incendi, ha activat el protocol d´emergències.

Immediatament, s'hi han desplaçat diversos efectius dels Bombers, dues patrulles més de la Policia Local, el SEM i el cap de Protecció Civil de Blanes, procedint a desallotjar als veïns mentre començaven les tasques d´extinció.

Possible avaria elèctrica

L´incendi s´ha originat a la cuina, possiblement per una avaria elèctrica encara per determinar. Si bé no hi ha hagut flama, sí que ha generat temperatures altíssimes, així com una gran quantitat de fum pel tipus de material que s´ha cremat.

Per aquest darrer motiu, un cop s´ha tingut controlat l´incendi, pels volts de les sis del matí, els Bombers encara han continuat actuant durant força estona per ventilar el fum que s´havia generat.