Polèmica laboral a l'Ajuntament de Lloret de Mar Divendres de la setmana passada prop d'un centenar de treballadors del consistori van concentrar-se a la plaça de la Vila per protestar en contra d'aquesta mesura, segons va indicar la UGT, que denuncia aquest increment. Segons recull Nova Ràdio Lloret, aquest increment per a la majoria dels agents és de 275 euros bruts mensuals i s'ha negociat «de forma unilateral» per l'equip de govern i Comissions Obreres, va declarar Hermínia Marco, representant de la UGT a l'Ajuntament de Lloret. Aquest acord amb els agents ha de ser ratificat en el ple del proper 31 de juliol, afegeix l'emissora.

Segons exposava la representant sindical, l'acord amb els policies «discrimina» dos terços de la plantilla municipal -el cos policial compta amb un centenar d'agents, precisa l'emissora-, de manera que considera «injusta i discriminatòria» respecte de la resta dels treballadors de la corporació.

Per compensar aquesta situació d'increment salarial només a una part concreta de la plantilla de treballadors municipal, el sindicat de la UGT ha presentat una proposta per reclassificar la resta de treballadors de l'Ajuntament, de manera que l'augment del sou es traslladi a tot el personal.