La Policia Local ha incorporat quatre efectius, dos dels quals cobreixen dues comissions de servei que hi havia buides, de manera que el cos s'amplia amb dos policies més. Ahir van començar a treballar i la intenció de l'equip de govern és oferir més places l'any vinent perquè entén que la plantilla encara és curta si es té en compte l'àrea geogràfica que s'ha de cobrir (56 quilòmetres quadrats) i si es compara el nombre d'efectius amb poblacions veïnes.

El passat 11 i 12 de juliol es van estar fer les proves físiques per aquesta ampliació de la plantilla (dos efectius més, a més de dos més per cobrir dues comissions de servei que no s'havien cobert). A més, aquesta convocatòria, per la qual l'Ajuntament va rebre 87 instàncies, ha permès al cos policial tenir una borsa de treball per futures possibles baixes. D'aquesta manera el cos ara queda ampliat amb 12 efectius en total (11 agents i un caporal) i una borsa de treball amb més de deu candidats.

Fonts de l'Ajuntament han apuntat que feia temps que la Policia Local de Caldes necessitava ampliar efectius, perquè no s'havien cobert algunes baixes.

Els nous efectius van començar a treballar ahir, el mateix dia que se'ls va nomenar formalment. Les fonts municipals han ressaltat que aquestes incorporacions arriben el primer dia que es fan actes de Festa Major i que, per tant, podran reforçar la seguretat aquests dies de festa al municipi.

Properament també s'espera que es presenti el nou sergent: Xavier Muñoz, que ha manifestat que «tot i els nous fixatges, la plantilla segueix essent escassa pel volum de feina que hi ha». Les fonts de l'Ajuntament han detallat que, majorment, les incidències que hi ha són problemàtiques veïnals i problemàtiques relacionades amb gossos. Tenint en compte aquesta necessitat, la intenció de l'equip de govern és fer una nova convocatòria de cares a l'any vinent. Salvador Balliu, alcalde del municipi, ha assenyalat que «no podem estalviar en seguretat i tranquil·litat pels nostres veïns; si calen més efectius es farà el possible per tornar a ampliar el cos tan aviat com es pugui».