Punt i final a un important punt de venda de drogues

La Guàrdia Civil i la Guàrdia CivilPolicia Local

El divendres i dissabte de la setmana passada van portar a terme l'operació policial i van comissar diverses quantitats de substàncies estupefaents.

Entre elles, 411 grams de marihuana en cabdells, 25 grams d'haixix, 1,8 grams de cocaïna, entre altres i també una pistola d'aire comprimit, 2.010 euros i material per manipular i preparar la droga.

L'operació policial anomenada Trilobita quan la Guàrdia Civil va saber que en un domicili de Lloret de Mar hi podia haver un important punt de venda de substàncies estupefaents. Van contactar amb la Policia Local de Lloret de Mar i van començar l'operació.

Els agents van començar a fer vigilàncies i van veure que entraven i sortien moltes persones del domicili. Això va aixecar alarma social entre els veïns dels pis i també els comerciants de la zona.

A més, els policies van comprovar que una parella d'origen espanyol, que residia a l'immoble investigat, traficava amb diversos tipus de drogues, tant en el pis i en diversos llocs de Lloret. I a més, van veure que la parella es desplaçava sovint i que contactava amb possibles compradors.

Detinguts en un desplaçament

Per tot això els agents, el 28 de juliol davant la sospita que en un dels desplaçaments els investigats poguessin portar algun tipus de substància, els van aturar i els van descobrir 30 grams d'una substància que va donar positiu en cocaïna. Ambdós van quedar detinguts per un delicte contra la salut pública.

L'endemà a la tarda, els agents amb autorització judicial van escorcollar el domicili de la parella i hi van comissar 411 grams de marihuana a cabdells, 25 grams d'haixix, 1,8 grams de cocaïna, 2 grams d'amfetamina, una pistola d'aire comprimit, 2.010 euros i material per manipular i la droga.

Amb l'explotació d'aquesta operació, tant la Guàrdia Civil, com la Policia Local, donen per desmantellat "un important punt de venda de drogues que havia aixecat una gran alarma social a la zona".

Els agents van instruir les diligències que van ser entregades amb detinguts i les drogues al jutjat d'Instrucció número dos dels de Blanes encarregat de la investigació.