Els Mossos d'Esquadra han detingut in fraganti tres joves alemanys de 18 anys per assaltar turistes armats amb navalles mentre es banyaven de matinada en la Cala Banys, a Lloret de Mar (Girona), segons han informat la policia catalana aquest dimecres en un comunicat.

Va ser divendres quan agents de la unitat de seguretat ciutadana dels Mossos van veure tres individus que agafaven pertinences de banyistes i escapaven corrent, i després van observar que les víctimes sortien corrent darrere dels lladres i com aquests esgrimien una navalla per amenaçar-los.

Els Mossos van interceptar els lladres just quan estaven amenaçant els lladres i van descobrir que portaven damunt una altra navalla i dos telèfons mòbils de dubtosa procedència, l'origen de la qual ara s'investiga per si van poder haver estat robats.

Quant a les pertinences dels banyistes, els lladres les van tirar per un penya-segat, però els agents van poder recuperar-les i retornar-les-hi als seus propietaris; entre els objectes hi havia roba, sabatilles, una bossa, dos telèfons de gamma alta i unes ulleres de sol.

Els detinguts, que no tenen antecedents, van passar dilluns a la disposició del jutjat de guàrdia de Blanes (Girona), que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.