L'Ajuntament de Lloret ha posat en funcionament aquesta setmana el servei d'audioguies als jardins de Santa Clotilde. Aquests aparells es lliuren gratuïtament amb l'entrada i s'adjunten amb un plànol dels jardins que detalla els deu punts del recorregut de locució. «Oferim una eina més per descobrir els jardins de Santa Clotilde i donar un valor afegit a la visita» va remarcar Anna Fuentes, directora de Patrimoni Cultura qui va afegir en aquestes audioguies s'hi explica la història dels jardins i els principals elements patrimonials i vegetals. «També oferim informació sobre els personatges històrics que hi estan vinculats i sobre la zona on són ubicats» va destacar Fuentes.

Les audioguies estan disponibles en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. El cost d'adquisició ha estat aproximadament de 5.440 euros que es va finançar a través de la subvenció del Pla de Foment del Turisme 2016-2018. «El recorregut està pensat com una visita guiada i el llenguatge és atractiu i lúdic per arribar a tots els públics» va valorar el regidor de Patrimoni Cultural, Albert Robert

Els jardins de Santa Clotilde de Lloret són de propietat municipal i estan catalogats com a bé d'interès cultural. Anualment reben més de 100.000 visitants.