Els efectius de rescat han reprès les tasques de recerca dels dos joves desapareguts

A partir de les nou, dues unitats subaquàtiques dels Bombers i dels Bombers Mossos d'Esquadra

La parella del Maresme està desapareguda des de dijous de la setmana passada i aquest dilluns es va trobar el cotxe en el qual havien viatjat fins a la Selva per fer caiac al pantà.

Ahir van reflotar el vehicle i a dins hi van trobar: documentació, estris d'acampada així com una pedra en els pedals.

26

Segon dia de recerca de la parella desapareguda a Susqueda

Els Mossos d'Esquadra estan investigant els fets i per tal de tenir més informació, han fet pública una imatge dels dos joves feta en un caixer d'un banc hores abans de la seva desaparició. Demanen ajut a la ciutadania per trobar-los.

De moment totes les hipòtesis es troben obertes però la desaparició voluntària és la que ha perdut més força.

De moment, avui s'ha reprès la recerca per aigua. Tot i això sobre el terreny encara hi ha efectius policials i voluntaris que tornaran a buscar per l'àrea propera on es va trobar l'Opel Zafira blau.

Per part dels Mossos d'Esquadra en total hi ha treballant la unitat aquàtica, el servei de muntanya, la Unitat canina i unitats de seguretat ciutadana de Santa Coloma de Farners. Per part dels Bombers, sis dotacions terrestre i la unitat subaquàtica de Bombers.

També s'hi incorporan els Geas de la Guàrdia Civil i els Agents Rurals al llarg del matí.

La pedra

En relació amb el tema de la pedra localitzada a la zona dels pedals, els Mossos asseguren que no se sap si ja hi era o va caure a l'interior quan el cotxe va rodolar cap a dins l´aigua. I afirmen que en cap cas poden confirmar que la pedra estigués posada intencionadament a cap mecanisme del cotxe.

I finalment, des de la policia es destaca que la nota localitzada sembla que no es tracta de comiat ni d'intenció de suïcidi sinó de reflexions de la desapareguda.