La família de Marc H., un dels dos joves desapareguts al pantà de Susqueda, ha demanat avui a través d'un comunicat oficial de l'Ajuntament d'Arenys de Munt, on resideixen, que els mitjans de comunicació deixin d'"assetjar-los" fent-los preguntes i respectin el seu dret a la intimitat.

L'Ajuntament d'Arenys de Munt ha comunicat oficialment que la família de Marc H., desaparegut des del passat 24 d'agost amb la seva parella, Paula M., veïna de Cabrils (Maresme), demana els mitjans de comunicació que "per favor siguin respectuosos i deixin d'assetjar contínuament, en persona i per telèfon, per fer preguntes sobre la desaparició del Marc".

Segons el consistori, aquest assetjament és "el que alguns mitjans han fet repetidament durant els últims dies, sense respectar el dret a la seva intimitat".

"A més, aquesta situació no ajuda de cap manera a la investigació del cas. La informació rellevant la tenen els Mossos d'Esquadra i per això es demana a tots els mitjans de comunicació que, per a qualsevol consulta, es dirigeixin directament als Mossos", ha assenyalat l'Ajuntament, que ha reiterat el seu ple suport a les famílies.

L'Ajuntament d'Arenys de Munt ha demanat "no difondre rumors ni notícies de fonts no oficials relacionades amb els fets", i ha valorat les tasques d'investigació dels Mossos, Bombers, agents rurals i altres serveis d'emergència que estan participant en la recerca dels dos joves desapareguts.