Els Mossos d'Esquadra segueixen buscant la parella Mossos d'Esquadradesapareguda

Dotze dies després, la recerca continua per part del cos policial però com ahir van fer els Bombers, ja no es fa sobre el terreny sinó que es centra en tasques d'investigació.

Els Bombers ahir van aturar-la en no trobar-se indicis del parador dels joves i es tornaran a activar a petició de la policia.

Avui sobre el terreny hi havia previst que hi treballessin la Unitat Aquàtica dels Mossos d'Esquadra i la de Subsòl però finalment no s'han activat. Ho faran si hi ha alguna nova pista que els porti cap al parador dels joves.

Per ara, totes les hipòtesis estan obertes però que sigui una desaparició voluntària, cada cop prèn menys força.

La parella, de 21 i 23 anys són d'Arenys de Munt i Cabrils, al Maresme. La família va denunciar les seves desaparicions el dissabte 26 després de no saber-ne res de feia dies.

Marc Hernàndez i Paula Mas van dir a la família que anaven a fer caiac a Susqueda i per ara, l'únic que s'ha trobat és el cotxe de la parella a dins del pantà i el caiac. Ambdós, amb pedres al seu interior.

La desaparició dels dos veïns de Cabrils i Arenys de Munt ha tingut molta difusió a les xarxes socials ja que la família va demanar col·laboració a través d'aquestes.