El grup municipal d'ERC a l'Ajuntament d'Hostalrica l'oposició, demanarà a l'equip de govern la convocatòria d'un ple extraordinari per abordar l'assumpte de la circulació al nucli antic després dels canvis que s'hi han fet arran de les obres de reurbanització de la plaça dels Bous i de l'aparcament de Can Llensa.

Els tres regidors republicans exposen en l'escrit que han presentat per sol·licitar la convocatòria del ple que la reordenació del trànsit pel nucli antic arran de les obres ha provocat les queixes de veïns «pel notable increment de la circulació en els carrers Ravalet, Raval i Major, inclòs el de vehicles de tonatge superior al legalment permès». En aquest sentit, els veïns han emprès una recollida de firmes perquè els canvis de sentit de circulació no es mantinguin un cop acabades les obres.

ERC demana tractar en aquest ple el compromís perquè qualsevol canvi de circulació i aparcament al nucli antic estigui consensuat amb els veïns, alhora que es faci un estudi del trànsit al nucli antic un cop acabin les obres.