Detingut el conductor begut que va provocar l'accident de trànsit mortal de la C-63 a Sils. Els Mossos d'Esquadra, a més, l'acusen de ser el presumpte autor d'un altre delicte: conducció temerària.

Així doncs, el veí de Vidreres, de 37 anys, està imputat per homicidi per imprudència greu, un delicte per conducció temerària i un altre per circular sota els efectes de les begudes alcohòliques.

Cal recordar que l'home estava a l'hospital des de dilluns quan es va produir l'accident mortal a Sils. Ahir el matí, segons fonts del centre de salut, va ser donat d'alta de l'hospital Josep TruetaI immediatament, va ser detingut pels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit (ART).

El conductor va resultar ferit greu i per això li van haver de fer la prova d'alcoholèmia a l'hospital el mateix dia del tràgic succés i va donar positiu penal. Va donar 0,63 mg/litre i per tant, va més que duplicar el límit màxim, que en aquest cas és de 0,25 mg/litre.

Arran d'això li van imputar dos delictes i ara un tercer, ja que l'home va tenir una actitud temerària al voltant dels moments previs a l'accident de trànsit. Cal recordar que també hi va haver un tercer vehicle implicat en el succés, el conductor del qual va quedar ferit menys greu.

Així doncs, el tràgic accident que va tenir lloc el dilluns a primera hora del matí va consistir en un xoc múltiple a la C-63 al seu pas per Sils. La pitjor part, però, se la va emportar el conductor d'un Hyundai que va xocar frontalment contra un BMW. Aquest darrer vehicle és el que ocupava el conductor begut, que va donar un resultat positiu a la prova d'alcoholèmia.

El conductor del Hyundai blanc va morir en l'accident, tot i que els serveis d'emergències van intentar salvar-lo, va ser impossible. La víctima mortal era Juan José Babot Lucena, un veí de Lloret de Mar, de 44 anys.

Amb l'accident de trànsit mortal de Sils, ja són 28 les persones que han perdut la vida en un accident de trànsit-en vies urbanes i interurbanes- a la província de Girona des que ha començat l'any.