El jutjat de guàrdia de Blanes ha acordat llibertat provisional per al turista italià de 21 anys detingut aquest dimecres com a presumpte autor de la violació d'una jove d'origen francès en un apartament de l'avinguda Just Marlés de Lloret de Mar. El jove ha passat a disposició judicial aquest dijous i el jutge ha escoltat la seva declaració la de la víctima i la dels testimonis. El jutjat també ha acordat que l'investigat s'haurà de personar de manera periòdica al jutjat. La causa està oberta per agressió sexual.

Cal recordar que els fets van tenir lloc la matinada del 5 de setembre. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís cap a les set del matí a través del telèfon d'emergències 112 que la noia hauria estat víctima d'una agressió sexual amb penetració per part del turista de 21 anys. El mateix dimarts, els agents el van detenir.

Fa menys d'un mes, una turista de 19 anys va denunciar que havia estat víctima d'una violació múltiple per part de tres joves alemanys en un hotel de la mateixa població la nit del 15 al 16 d'agost. Els arrestats van quedar en llibertat provisional després de passar a disposició judicial.