El Teatre de la Costa Brava Sud de Blanes i Lloret comptarà amb «Art»

La programació arrenca el 24 de setembre, en el que serà la vuitena temporada

08.09.2017 | 10:32

El Teatre de la Costa Brava Sud aixecarà el teló de nou el 24 de setembre en la vuitena temporada consecutiva d'aquest projecte en comú que suma esforços dels Ajuntaments de Lloret de Mar i Blanes. El projecte es va posar en marxa fa quatre anys amb l'objectiu d'aprofitar sinergies i complementar l'oferta cultural a les dues poblacions veïnes. Per a la confecció de la programació del 2017 el Teatre de la Costa Brava Sud ha comptat amb un pressupost de 310.000 euros: 190.000 corresponen a Lloret i 120.000, a Blanes.

La nova programació inclou 50 propostes, 18 de les quals són espectacles professionals. Reconeguts intèrprets i directors de totes les disciplines artístiques, juntament amb la programació que ofereixen les entitats locals, han contribuït a poder comptar amb uns continguts atractius, a mida per a tothom. En aquest darrer sentit, cal recordar en especial la qualitat dels espectacles infantils i familiars.

La programació professional al Teatre de la Costa Brava Sud s'encetarà al Teatre de Blanes el 24 de setembre amb el músic blanenc més internacional: Jordi Molina, que resentarà Matèria del Temps. El pòquer d'asos, Arquillué, Orella i Villanueva a Art o Alberto San Juan, són alguns dels noms propis que es veuran en la programació a Lloret.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema