Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres a Lloret de Mar dos homes, de 25 i 30 anys, de nacionalitat georgiana i amb domicili desconegut i a Barcelona respectivament, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força a interior de domicili, un d'ells en grau de temptativa, van informar ahir fonts de la policia catalana.

Els fets que els Mossos els atribueixen van passar pels voltants de les dues del migdia del mateix dimecres quan agents en servei uniformat i de paisà van rebre l'alerta d'una ciutadana, a través del telèfon d'emergències, que veia com uns individus estaven intentant forçar la finestra d'un pis de la població de Lloret de Mar, van relatar les fonts dels Mossos d'Esquadra.

Immediatament, la policia va muntar un dispositiu que va permetre localitzar i detenir, poc després dues persones com a presumptes autores del robatori. A més, en veure la presència policial un dels homes va llançar un tornavís de color negre al terra, van afegir les fonts.

Tot apunta que mentre un dels lladres feia les tasques de vigilància l'altre va forçar la finestra amb un cop de peu, sense aconseguir entrar dins. Els agents també van constatar que els lladres havien aconseguit entrar a robar en un pis del mateix edifici i havien sostret un rellotge, que en el moment dels escorcolls un dels lladres portava al cim. Els detinguts van passar ahir a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Blanes.