Un xoc entre dos turismes a la carretera C-63 a Sils va provocar ahir tres ferits que van quedar en estat menys greu. Segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT) l'accident es va produir al voltant de tres quarts d'una del migdia a l'altura del quilòmetre 16 dins el terme municipal de Sils. Concretament, el xoc va tenir lloc a sota del pont de l'autopista de Sils, a tocar el polígon.

A causa de l'impacte, l'acompanyant d'un dels vehicles va quedar atrapat a dins i va haver de ser excarcerat pels Bombers de la Generalitat.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i l'helicòpter medicalitzat del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). Tot i l'espectacularitat del xoc, els tres ocupants dels vehicles van quedar en estat menys greu i van ser traslladades en ambulància fins a l'Hospital Santa Caterina de Salt. L'helicòpter finalment no va haver d'actuar.

A causa de l'accident la via va quedar tallada prop de vint minuts i cap a un quart de dues es va habilitar un pas alternatiu a la C-63 en un tram de mig quilòmetre. Una hora més tard, la circulació es va normalitzar.