Dos agents dels Mossos d'Esquadra i un de la Policia Local van resultar intoxicats de manera lleu la matinada del dia de Nadal en les tasques d'extinció d'un incendi a un pis de la localitat de Santa Coloma de Farners.

Els Bombers de la Generalitat van ser alertats del succés quan passaven cinc minuts de dos quarts de dues de la matinada del 25 de desembre.

El foc se situava en un domicili del número 7 del carrer de Sant Pere. Arran de l'avís, els bombers hi van enviar set dotacions, que van comprovar que el foc estava localitzat a la segona planta de l'immoble. Els veïns ja havien estat desallotjats com a mesura preventiva.

Les flames van cremar totalment el menjador i el fum va afectar la resta del pis. A banda, el foc va fer caure la paret mitgera amb un pis annex i el fum va afectar la sotacoberta i aquest segon habitatge. El pis de sota ha quedat afectat per l'aigua.

Pel que fa als tres policies intoxicats, van ser traslladats pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital de Palamós.