L'Ajuntament de Sils ha fet entrega de 580 unitats de portaentrepans als centres d'educació primària del municipi, un sistema reutilitzable i més ecològic per embolicar l'entrepà.

Segons va informar el consistori, l'objectiu d'aquesta iniciativa és reduir l'ús de l'alumini i dels residus generats diàriament als centres educatius així com la conscienciació dels alumnes envers la importància i la necessitat de realitzar actuacions respectuoses amb l'entorn. Aquest portaentrepà també s'entregarà als alumnes que s'incorporin els pròxims cursos.

La iniciativa s'emmarca dins d'una sèrie d'accions promogudes des de l'Ajuntament a favor de la Protecció del Medi Ambient i la sostenibilitat que en conveni amb altres administracions es duen a terme als centres educatius del municipi com pot ser la Setmana de Prevenció de Residus o les visites a la Deixalleria.

Paral·lelament, i com a acord sorgit al darrer Consell Escolar Municipal, des dels diferents centres educatius es potenciaran iniciatives on el punt d'interès sigui la conscienciació en el respecte pel nostre entorn, el reciclatge i la reutilització.