La Policia Local ha detingut un veí de Tossa de Mar per haver retingut una dona a l'interior del seu pis i agredir-la sexualment. L'arrestat, un marroquí de 50 anys, va conèixer la víctima fa poques setmanes. Ella és alemanya i havia arribat a Tossa buscant feina i un lloc on viure. El detingut li va oferir traslladar-se al seu domicili, que compartia amb un tercer, i ella ho va acceptar. Mica en mica, però, l'arrestat es va tornar més controlador.

Li va prendre el mòbil, no la deixava sortir del pis i la va agredir sexualment. La dona, que té 39 anys, va acabar demanant auxili per escrit passant-li una nota d'amagat a l'altre company de pis, que va ser qui va alertar la Policia Local. Agents d'aquest cos van alliberar la víctima i van arrestar l'agressor per un delicte de detenció il·legal i un altre d'agressió sexual. L'arrestat es troba hores d'ara a la comissaria dels Mossos -a qui s'ha traspassat la detenció- pendent de passar davant del jutge.

Demana ajuda per escrit

La víctima va acabar demanant ajuda per escrit a l'altre company de pis. Aprofitant que l'arrestat no els veia, li va passar una nota d'amagat on li explicava la seva situació. El company de pis va alertar la Policia Local i agents d'aquest cos van anar fins al domicili.

La Policia Local va alliberar la dona i la va traslladar fins al CAP del municipi. Va ser allà -al pis només els va dir que necessitava ajuda- quan la víctima va explicar que l'home l'havia agredida sexualment i l'havia retingut contra la seva voluntat.

Arran d'això, la Policia Local va arrestar l'agressor per un delicte de detenció il·legal i un altre d'agressió sexual. Un cop acabales les diligències, es va traspassar la detenció als Mossos d'Esquadra. L'home ja ha passat una nit als calabossos de comissaria i aquest dimecres al matí es preveu que declari davant del jutge.

La víctima, per la seva banda, va ser traslladada a l'hospital de Calella, on se li va fer un reconeixement. L'Ajuntament de Tossa i la Policia Local informen que estan fent "totes les gestions possibles" perquè serveis socials atengui la dona "de la millor manera possible" en espera del què decideixi el jutge.