Els Mossos d'Esquadra van detenir el 19 de gener a Blanes un home de 23 anys com a presumpte autor de dos robatoris amb força a interior de domicili, un d'ells en grau de temptativa. L'alerta la va donar la propietària d'un dels pisos on va entrar a robar, quan després de sentir un soroll es va aixecar i va veure un home a l'interior de casa seva.

El lladre, en ser sorprès, va fugir pel balcó baixant pels conductes dels desaigües. Poc després, els agents el van localitzar al mateix carrer. Va intentar escapar però el van enxampar i detenir. Durant l'escorcoll, li van trobar una tauleta, un anell d'or i diamants i moneda estrangera, entre altres objectes. També va robar el telèfon mòbil de la dona, que van recuperar a les escombraries del lavabo d'un bar del municipi.

El detingut, que compta amb nombrosos antecedents per fets similars, ha ingressat a presó després de passar a disposició judicial.

Al detingut se'l relaciona amb un altre robatori que es va produir en una zona propera. En aquesta ocasió, el lladre també va ser enxampat pels propietaris i va fugir amb les mans buides.