La Policia Local de Blanes ha detingut dos homes de 30 i 39 anys per portar més de vuit quilos de marihuana amagats en una bossa dins del cotxe.

Tot plegat ha passat pels volts de dos quarts d'una del migdia d'aquest dissabte, quan els dos homes circulaven per la carretera que connecta Blanes amb Tordera.

Els agents havien instal·lat un control rutinari en una de les rotondes que hi ha a la sortida de la localitat, quan el cotxe dels arrestats ha fet una maniobra estranya que ha fet sospitar la policia, que els ha fet aturar. Al inspeccionar el vehicle han notat una forta olor de marihuana provinent d'una bossa d'esport que estava amagada, i que a dins hi portava tres paquets termosegellats de plàstic per intentar evitar l'olor.

Un cop els agents els han obert han comprovat que a dins hi havia 8,2 quilos de cogullons de marihuana nets. Davant d'aquesta circumstància, la Policia Local de Blanes ha procedit a la detenció dels dos ciutadans de 30 i 39 anys, d'origen serbi i que no són veïns del municipi.

Se'ls acusa d'un delicte contra la salut pública, i està previst que a primera hora de la tarda d'aquest dissabte siguin traslladats a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Blanes, perquè continuïn les diligències.