Un altre gat va resultar ferit, el cap de setmana passat, per un tret fet amb una escopeta de perdigons a Blanes. Segons va informar l'Associació Sa Gatonera a través de les xarxes socials, l'atac es va produir a prop de la ciutat esportiva on la setmana passada es va trobar la Lali, una gata de poc més d'un any que estava malferida i amb el llom trencat a causa d'un tret.

Aquest segon atac es va perpetrar contra un gat de nom Blacky que pertany a una família del municipi. L'animal -va explicar l'entitat- va patir una ferida superficial al cap, a més d'una esgarrapada, i va ser atès pel seu propietari, qui té coneixements d'auxiliar de veterinària. Tot i l'ensurt, en Blacky va tenir més sort que la Lali qui, a causa de les ferides, no es pot moure de mig cos en avall i necessita ajuda per fer les seves necessitats. Com en el cas de la Lali, l'entitat va recordar que denunciaran el cas a la policia local i als Mossos d'Esquardra. A més, diversos voluntaris de l'entitat han tornat a penjar cartells per la zona on va aparèixer el felí, alertant els propietaris d'animals domèstics d'aquesta situació. Alguns d'aquests cartells van ser arrencats.

D'altra banda, el 27 de gener, un jove va matar una gata que vivia al carrer. El noi -que no ha estat identificat- va donar una coça a l'animal, i la va enviar a l'altre costat de carrer. La gata va picar contra l'asfalt i va morir poc després a conseqüència de la trompada.