Un forat de gairebé dos metres a l'AP-7 a Maçanet de la Selva (Selva) provoca punxades a la rodes a deu camions. L'incident va tenir lloc aquest dimecres a les deu del vespre quan els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís del conductor d'un dels vehicles implicats que els alertava que havia trencat la roda per un clot a l'autopista i que hi havia set camions més afectats. Una patrulla de trànsit es va dirigir a la zona i va requerir a la concessionària que tallés la sortida 9 en sentit nord. Els efectius van localitzar un primer forat d'1,85 metres de llargada, vuit de profunditat i mig metre d'amplada a la zona i, a pocs metres, en van trobar un altre de menors dimensions. La concessionària va reparar els danys i, pels volts de les dues de la matinada, es va reobrir l'accés.

Els Mossos descarten, d'entrada, que els orificis siguin provocats. De fet, Abertis assegura que la situació s'hauria produït per un cúmul de circumstàncies: l'acumulació de neu, la sal i la humitat. Tot plegat, sumat a l'elevat trànsit de vehicles pesants que va haver de suportar la via en poca estona un cop aixecades les restriccions per la nevada

Deu camions van patir desperfectes a les rodes per un forat de gairebé dos metres de llargada a l'AP-7 a Maçanet de la Selva. L'avís el va donar el conductor d'un dels vehicles, que va trucar als Mossos alertant que havia trencat la roda i que hi havia set camions més amb la mateixa averia aturats en un dels vorals de la via.

Una patrulla es va desplaçar fins al lloc dels fets i va localitzar dos forats. Un d'ells d'1,85 metres de llargada, vuit de profunditat i més de mig metre d'amplada. Uns metres més enllà i al mateix carril, en va trobar un altre de menors dimensions.

Per això, van requerir a la concessionària que tallés la sortida 9, senyalitzés amb els panells informatius l'incident i reparés els danys. Pel volts de les dues de la matinada, es va reobrir l'accés. La concessionària té previst acabar les darreres reparacions aquesta nit, per evitar al màxim les afectacions de circulació.