Breda va iniciar ahir el procés dels pressupostos participatius, als quals es destinen 15.000 euros. Segons va informar el consistori, el procés es dividirà en diverses fases: durant els mesos de març i abril serà el període de presentació de propostes, tràmit que podran realitzar els majors de 16 anys empadronats al municipi, entitats presents al Registre d'Entitats Municipal i empreses amb seu social a Breda.

El termini de presentació s'allargarà fins al 30 d'abril. Un cop acabada aquesta fase, els tècnics municipals estudiaran i valoraran les propostes rebudes durant el mes de maig. Durant l'última setmana de maig tindrà lloc un taller participatiu on la ciutadania podrà valorar les propostes finalistes.

La fase de votació començarà el dia 1 de juny i s'allargarà durant tot el mes. Finalment el dia 1 de juliol tindrà lloc l'escrutini públic que determinarà la proposta guanyadora, que s'implementarà durant el segon semestre de 2018. Es portaran a terme les propostes més votades fins a esgotar la partida. Si la més votada no esgota el pressupost i les següents entren dins d'aquesta quantitat també es realitzaran.