El pavelló de Vilobí d'Onyar tindrà el nou parquet instal·lat abans de Setmana Santa. Així ho va detallar ahir el regidor d'Urbanisme, Quim Vivas (GMI), qui va explicar que fins ara la pista d'aquest equipament municipal era de formigó. La col·locació d'aquest material, de la marca Junckers, es va iniciar fa prop d'un mes, l'està portant a terme l'empresa Decoresport S.A. i té un cost de 127.655 euros (IVA inclòs).

Aquesta, però, és només una de les millores que s'estan desenvolupant en el pavelló municipal. «Hem fet una sortida d'emergències que s'hauria d'haver fet quan es va construir; posat detectors de fum, col·locat unes plaques per augmentar l'aïllament tèrmic i renovat tot l'enllumenat d'emergències», va concretar Vivas qui va afegir que també s'han penjat unes cistelles de minibàsquet al sostre.

El mes de març del 2017 també es van impermeabilitzar de nou les cobertes de les edificacions annexes sud i oest al pavelló i també es van canviar diversos trams de tubs de calefacció. A finals del 2017 es va dur a terme el projecte de millora i posada al dia de les instal·lacions contra incendis.

Amb relació a les activitats, actualment s'estan realitzant al pavelló de Sant Dalmai, el pati de l'escola o al gimnàs de l'escola. Activitats com: bàsquet, zumba, futbol sala, taekwondo, volei, esgrima o el ball dels diumenges. De cara al pròxim any, l'equip de govern també vol millorar l'acústica del pavelló.