Una petita fuita de gas va obligar ahir a evacuar preventivament alguns veïns del carrer Comerç d'Anglès. Segons va confirmar el regidor de seguretat, Josep Casadellà (AM), l'incident es va produir cap a les dotze del migdia, quan una de les màquines que està treballant en la reforma del barri antic va foradar accidentalment amb la pala una de les canonades del gas. En sentir l'olor, els mateixos obrers van iniciar una actuació d'urgència i van desallotjar preventivament els veïns i els comerços de la via afectada. «Aquella hora no hi havia gaire gent a la zona», va precisar Casadellà.

Els mateixos treballadors van alertar la companyia del gas, qui es va fer càrrec de la reparació d'emergència. «La fuita era molt petita i es va haver de mobilitzar molt pocs veïns, motiu pel qual es va creure que no era necessari avisar els serveis d'emergències», va afegir l'edil anglesenc. Cap a la una del migdia, la fuita ja estava reparada.

Les obres del carrer Comerç estan incloses en el pla de barris mitjançant el qual també s'està actuant al carrer Raval, del Molí o ampliant les voreres del carrer d'Avall i Major, entre d'altres.