Un vehicle va destrossar, fa uns dies, part del mur de la rotonda de l'avinguda Floricel d'Anglès. Segons va explicar ahir el regidor d'Obres Públiques, Antoni Franco (PDeCAT) la brigada de paleteria ja hi està treballant per tal de reparar la part del mur malmesa al més aviat possible. «Creiem que va ser un camió per la marca del pneumàtic, però ningú va veure res», va detallar Franco.

L'edil anglesenc va destacar també que, durant un mes, disposaran de més operaris dels habituals arran del conveni «Treball i Formació» signat entre l'Ajuntament i el Consell Comarcal de la Selva. Per aquest motiu, aprofitaran l'actuació de reparació del mur, per reformar aquesta placeta que amb el pas dels anys s'ha vist afectada pel creixement de les arrels dels arbres.

«Ja feia temps que volíem actuar en aquesta rotonda, perquè a sota hi ha un dipòsit d'aigua que gestiona Aqualia, i no pot ser que hi hagi arbres plantats al damunt», va ressaltar Franco, qui va afegir que quan van entrar a governar i partint d'una recomanació feta per Aqualia, els van tallar per evitar més danys. «També volem treure la terra que hi ha al centre d'aquesta placeta», va subratllar el regidor d'obres públiques.