Blanes va sortir al carrer aquest dilluns a la tarda per condemnar la violència masclista. Més de 400 persones, segons la Policia Local, van respondre a la convocatòria de l'Ajuntament i van fer un minut de silenci per condemnar el crim que s'havia produït hores abans quan, presumptament, un veí de la població va matar la seva dona a ganivetades al domicili familiar, situat al carrer Cristòfor Colom. No consten antecedents per violència domèstica en la parella. L'alcalde, Mario Ros, va llegir un manifest per reivindicar «el dret de les dones a tenir una vida lliure de violència» i a no ser víctimes de la violència masclista. Abans, l'Ajuntament va celebrar un ple extraordinari per decretar tres dies de dol oficial.

Les persones van concentrar-se a les portes de l'Ajuntament amb llaços liles a la solapa i cartells on s'hi podia llegir «Ni una més» o «Ens volem vives». L'alcalde va llegir el manifest en nom de tots els regidors del ple. «Hem fet un front comú, ens hem unit en un rebuig unànime a la violència contra les dones», començava el manifest. «Més enllà de la condemna i el condol a les víctimes per l'assassinat, el dol públic municipal també vol reivindicar el dret de totes les dones a viure una vida lliure de violències», va dir l'alcalde. En aquesta línia, l'Ajuntament va reiterar el seu suport a totes les dones que es troben en aquestes situacions i va comprometre's a «seguir esmerçant tots els esforços necessaris» per lluitar contra la xacra de la violència masclista, que «no és un problema de les dones, és un problema de tothom, i no són casos aïllats ni inevitables», va afegir el batlle.

També va llegir un manifest la Plataforma de Dones de Blanes, que va instar la policia a no menystenir cap denúncia per violència masclista i els mitjans de comunicació a «deixar de dir que les dones moren a mans de la parella, perquè les dones no moren sinó que les maten».