Una furgoneta desfrenada va causar, dijous a la tarda, un fort ensurt als veïns del barri de Valldolig de Blanes. Segons va confirmar ahir la policia blanenca, el vehicle va baixar sense control un bon tram de carretera i va acabar a l'interior d'un càmping de la zona. Tot i això, no es va haver de lamentar cap ferit.

Segons el cos policial blanenc, els fets es van produir cap a dos quarts de vuit de la tarda al carrer Valldolig, quan una furgoneta pertanyent a una empresa local que havia quedat desfrenada va començar a lliscar carrer avall durant uns 80 metres, fins que va acabar traspassat un petit mur i caient dins el camp de futbol del càmping Las Mimosas.

En el moment dels fets, el conductor no era dins el vehicle, tot i que es trobava a l'interior d'un establiment del barri.

El vehicle va impactar contra el mur, va arrencar la tanca protectora i va aterrar de costat sobre una de les porteries de futbol. Sortosament, en el moment de l'incident, aquesta instal·lació en la qual els dissabtes sol haver-hi menors jugant, estava buida. Tampoc va resultar afectat cap veí de la zona mentre la furgoneta baixava sense control.

Fins al càmping s'hi van desplaçar diversos efectius de la policia local i dels Bombers que van comprovar els desperfectes, van assegurar la zona i van intentar retirar la furgoneta del camp de futbol privat amb una grua. Finalment, el vehicle va ser retirat dijous a la nit.