L'Ajuntament de Tossa ha presentat aquest matí un nou procés de participació ciutadana destinat a decidir quin ús donar a l´actual edifici de l´Ajuntament un cop s´hagi realitzat el trasllat de totes les dependències cap a la nova seu prevista a La Nau.

L'acte ha anat a càrrec de l'alcaldessa, Gisela Saladich i del regidor d'urbanisme, Manu Mohedano (TU) els quals van explicar que es podran presentar les propostes fins al 30 d´abril i que per a fer-ho caldrà estar empadronat a Tossa, tenir mínim 14 anys i registrar-se amb DNI a http://participa.tossademar.cat/. També es podran presentar presencialment demà, a la Casa de Cultura a partir de dos quarts de vuit del vespre.

Posteriorment, a partir de l´1 de maig i fins al 14 de maig se seleccionaran una sèrie de propostes que es podran votar del 14 de maig al 30 de maig tant per via electrònica o presencialment a la Biblioteca, Associació de Jubilats, Ajuntament, La Nau i el Casal de Joves. Per votar, també caldrà tenir mínim 14 anys i estar empadronat/da a Tossa.

El procés ja compta amb algunes propostes inicials sobre usos futurs per a l´antic edifici de l´Ajuntament, com pot ser crear-hi un nou centre social; un centre d´art i cultura; o enderrocar-lo i construir-hi una nova plaça. Aquests exemples han de servir per motivar a recollir noves propostes per part dels tossencs i les tossenques.