Incendi en un bar del centre de Blanes. El succés es va produir pels volts de les deu de la nit de dimecres i quatre persones van haver de ser ateses pel fum després de cremar una fregidora. L'incendi va obligar a desallotjar el personal i clients que hi havia a dins del local.

Els Bombers es van desplaçar fins al bar del passeig de Dintre de Blanes amb dos vehicles i ràpidament van poder tenir apagat l'incendi. Prèviament, la Policia Local de Blanes ja havia fet sortir la gent del local, que es va veure afectada pel fum i que també havia ajudat a apagar el foc que havia començat a ser extingit pel mateix personal de l'establiment.

Els membres del cos d'extinció d'incendis van haver de ventilar el local després que es cremés la fregidora.

El foc es va originar a la cuina de l'establiment de restauració, que va quedar parcialment afectada per les flames, i el fum que va provocar es va filtrar a l'escala de veïns de l'edifici on està situat el local. Posteriorment va entrar a la botiga de roba que hi ha ala planta baixa, així com al primer pis situat sobre l'establiment on en aquells moments hi havia el matrimoni d'edat avançada que hi viu.

El SEM va atendre in situ una d'elles amb problemes previs de respiració després d'inhalar fum així com també dos treballadors, un dels quals va patir una intoxicació lleu.

Malgrat els danys causats pel foc, ahir al matí l'establiment de restauració va poder obrir amb normalitat, segons l'Ajuntament.