Un camió cisterna que transportava un producte per tractar l’aigua ha bolcat aquest migdia a la carretera C-35 a l’altura de Riells i Viabrea. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l’avís s'ha fet a la una del migdia i s’informava que abans de bolcar, el camió havia xocat amb un cotxe. A causa de la topada, el conductor del camió i els dos ocupants del turisme han resultat ferits lleus i han estat traslladats a l’Hospital de Sant Celoni.

Fins al lloc s’hi han desplaçat tres dotacions de Bombers i altres efectius d’emergències. Les tasques de neteja i retirada del camió han causat congestió de trànsit en els dos sentits de la marxa durant unes hores.

D’altra banda, a la tarda, s'ha produït un altre accident a l’eix transversal (C-25) dins el terme municipal d’Arbúcies. Segons els Bombers, un camió ha perdut una roda i ha xocat contra el lateral d’un túnel. L'avís s'ha produït a tres quarts menys cinc minuts de sis i fins al lloc s'hi han desplaçat dues dotacions de bombers. No hi hagut cap ferit.