El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat les obres de millora de la carretera C-25, a Riudellots de la Selva, per un import d'1,4 milions d'euros.

L'actuació consistirà a eixamplar i reforçar el ferm en un tram de 2,2 quilòmetres de longitud, que s'inicia a poca distància de la rotonda de l'enllaç amb l'A-2 i finalitza a la zona del veïnat de l'Estació, just en el punt on s'executen unes altres obres de condicionament de la C-25, en el tram fins a Campllong.

Segons va informar ahir la Generalitat, les obres permetran «afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció». Les obres començaran la tardor vinent i tindran un termini d'execució de sis mesos.

Actualment la carretera C-25, en el tram que es millorarà, té una amplada variable de 7 a 7,5 metres, amb vorals de 0,5 metres. Es preveu eixamplar la carretera fins a assolir dos carrils de 3,5 metres i dos vorals d'1,5 metres.

Concretament, s'actuarà en dos trams: en el tram inicial d'1,3 quilòmetres, que és interurbà, s'eixamplarà la secció de la carretera i es pavimentarà de nou; i en el tram final de 0,9 quilòmetres, que és urbà, es mantindran les característiques de la carretera i es reforçarà el ferm.

També s'aprofitarà per fer altres treballs com: millorar el drenatge; millorar la senyalització i les barreres de seguretat; formar un tram de nova xarxa de telecomunicacions per fibra òptica o desviar els serveis afectats de gas natural, telefonia i comunicacions.