L'Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes del Casal de la Gent Gran Benet Ribas va celebrar ahir la 39a edició de la Diada de Germanor. Segons va informar l'Ajuntament, la celebració es va iniciar a la parròquia de Santa Maria, on es va acollir una Missa Solemne en record dels pensionistes i jubilats difunts. L'acte religiós va comptar amb la participació dels cants de la Coral Jubilate, que dirigeix la veterana Maria Rosa Vidal. Formada per una trentena de cantaires, van intervenir al llarg de la missa en diversos passatges.

La jornada festiva de la Diada de Germanor es va completar amb un Dinar que, per segon any consecutiu, es va allotjar al restaurant Mont-Ferrant de Blanes. El van encapçalar l'alcalde de Blanes i regidor d'Acció Social, Mario Ros i Vidal, i el president de l'Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes, Josep Lluís Merino.

En total, hi van assistir prop de 200 comensals, un increment valorat de manera molt positiva per l'entitat organitzadora. Un cop acabat l'àpat, la celebració es va tancar amb un animat ball amb música en viu. Abans, però, tots els comensals van poder degustar un ingredient força especial: un doble Pastís Massini commemoratiu de la 39a Diada de Germanor.