L'últim correbou que queda a la província de Girona, el de Vidreres, es farà de nou i, com és habitual, el primer cap de setmana de setembre, després que el ple municipal votés a favor de la celebració d'aquesta festa.

Tot i l'eliminació dels correbous a Torroella de Montgrí, Roses -també l'empaitada d'ànecs-, i Olot, el govern vidrerenc (PDeCAT) ja va afirmar fa dos anys que la seva intenció era seguir amb aquesta tradició. «Fins ara no hem tingut cap problema amb els animalistes», va ressaltar l'alcalde, Jordi Camps, qui va recordar que l'any passat el Correbou ja es va realitzar sense cap incident i que a Vidreres hi ha una entitat (Associació Correbous de Vidreres) que vetlla pel benestar dels animals.

Segons el programa aprovat ahir en el ple celebrat a dos quarts de nou del vespre, els bous al carrer es faran el pròxim 2 de setembre i començaran a les vuit del matí al carrer Pau Casals i acabaran a dos quarts de nou a la plaça de bous situada a l'esplanada davant el pavelló, després de passar pel carrer Barcelona, el Quirze Jordà o el Catalunya, entre d'altres. Pel que fa als Bous a la Plaça, es duran a terme l'1 i el 2 de setembre de cinc de la tarda a vuit del vespre a la plaça Horts Pere Pau.