Un veí de Vidreres va intentar degollar un altre home del poble i li va clavar diverses punyalades a la zona del coll. Això va ocórrer divendres al vespre i des de llavors, la víctima ha hagut d'estar ingressada en estat greu a l'hospital Josep Trueta de Girona per recuperar-se de les ferides. Ahir va rebre l'alta mèdica.

El presumpte agressor va poder ser detingut el mateix moment dels fets per la Policia Local de Vidreres i els Mossos d'Esquadra. L'home va acabar ingressant al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt, ja que pateix un trastorn mental.

L'agressió va produir-se en un bar del carrer Joan Miró de Vidreres, molt a prop del Centre d'Atenció Primària (CAP) del poble. En aquell moment, al local hi havia un grup de ciclistes fent el toc després d'haver practicat aquest esport. Va ser cap al vespre, quan va aparèixer un jove, de 35 anys, tot nerviós al local.

Directe a la víctima

L'atacant, segons els testimonis, estava molt esverat i sense que ningú pogués fer res va anar directe amb un ganivet a la mà cap a un dels esportistes, un home de 41 anys a qui l'agressor va intentar degollar, clavant-li amb força el ganivet al coll.

Ràpidament es va alertar els serveis d'emergències i la Policia Local i els Mossos d'Esquadra van poder reduir el presumpte autor dels fets.

Pel que fa al ciclista, va anar al dispensari que està a prop on se li va fer la primera atenció mèdica i llavors, el SEM el va evacuar en estat greu en una ambulància fins a l'hospital Josep Trueta de Girona. Va rebre diversos punts de sutura i al centre hospitalari hi va ingressar en estat greu. Va quedar-hi hospitalitzat des del divendres mateix i fins ahir, quan va rebre l'alta mèdica.

El presumpte autor dels fets va quedar detingut i després se li va deixar la detenció sense efecte, segons els Mossos, ja que va ingressar al Parc Hospitalari Martí i Julià perquè pateix un trastorn mental.

Investigació

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners són els que s'han fet càrrec de la investigació.

D'entrada el que es va poder corroborar és que no existiria cap tipus de relació entre la víctima i el seu presumpte agressor. Tot apunta que el presumpte autor dels fets va tenir algun tipus de problema mental.