Troben un cultiu de marihuana per un incendi a Caldes i en investigar el propietari li´n troben un altre. En total, els Mossos de la comissaria de Santa Coloma han trobat 1.400 plantes i a les cases hi havia llum i aigua punxades. També van detenir l´amo, un veí de Caldes, de 57 anys i de nacionalitat espanyola. Va quedar arrestat com a presumpte autor d´un delicte contra la salut pública.

Els fets van succeir cap a la una de la matinada de dimecres en una casa del camí antic de Girona, a la urbanització Can Solà Gros.La Policia Local de Caldes de Malavella va trobar un petit incendi al cablejat elèctric d´un habitatge i els agents van comprovar que la casa tenia la llum i l´aigua puxades. En intentar localitzar els inquilins, els policies van trobar a dins unes 700 plantes de marihuana. Mossos i policies locals van custodiar la casa i van iniciar una investigació per identificar el responsable de la plantació.

Durant les indagacions van saber que aquell habitatge estava freqüentat per un home que també tenia un segon domicili a la urbanització Malavella Park de la mateixa població.

En anar a aquest domicili, els policies van notar que també sortia una forta olor de marihuana. En va sortir el propietari i van veure que tenia la llum i l´aigua punxades. A dins hi havia 700 plantes de marihuana. L´home va quedar detingut.