El cadàver d'un home ha estat descobert aquest migdia flotant al mar prop de cala Trons, al municipi de Lloret de Mar, segons han informat fonts municipals.

Sobre les 12:15 hores d'avui una persona que estava passejant pel camí de Ronda de Lloret de Mar ha alertat a Salvament Marítim que havia albirat el cos d'una persona flotant prop de la costa de Lloret, entre cala Trons i el port de Canyelles.

Salvament Marítim ha alertat la policia local de Lloret, a Protecció Civil, als Mossos d'Esquadra i al Servei Marítim de la Guàrdia Civil, que s'han desplaçat fins al lloc.

Els efectius policials i d'emergències han albirat el cadàver, que anava a la deriva, i l'embarcació de Salvament Marítim s'ha dirigit al lloc per rescatar el cos.

El cadàver, d'un home d'entre 55 i 65 anys de raça blanca al qual li faltaven els pantalons i les sabates, ha estat traslladat al port de Canyelles de Lloret, on el jutge de guàrdia ha ordenat l'aixecament del cadàver.

La Unitat de Policia Judicial de la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec del cas i una vegada instruïdes les diligències les posarà en coneixement del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Blanes (Selva).

Els investigadors intentaran localitzar ara si prop d'alguna cala de Lloret troben la resta de roba de la víctima o el seu vehicle aparcat per poder identificar-lo.

La policia buscarà entre les persones desaparegudes per si el cos pogués correspondre a alguna persona la desaparició de la qual hagués estat denunciada prèviament.

Això no obstant, segons fonts pròximes al cas, tot apunta a que el mort podria no fer massa hores que estava a l'aigua, a causa de l'aspecte que presentava el cos.

Per conèixer les causes exactes de la mort i quant temps portava sense vida caldrà esperar a tenir el resultat de l'autòpsia.