Els Mossos d'Esquadra han enxampat a Anglès un conductor que havia agafat el cotxe amb una taxa d'alcohol en sang d'1,21 mil?ligrams per litre, quantitat que gairebé multiplica per cinc el màxim permès per llei. A més, l'home no portava el cinturó cordat i anava a cavall d'un cotxe que no tenia assegurança ni tampoc havia passat la ITV. Després d'identificar-lo, els Mossos d'Esquadra l'han denunciat. A més de perdre tres punts del carnet de conduir, l'home s'enfronta a pagar una multa global de més de 1.100 euros pel reguitzell d'infraccions que ha comès.

Els Mossos d'Esquadra van enxampar el conductor aquest dilluns al migdia, quan conduïa per la carretera N-141e a l'alçada del terme municipal d'Anglès. El agents el van aturar i van veure que feia molta olor d'alcohol i que podria molt ben ser que anés begut. Per això li van provocar la prova d'alcoholèmia, que va donar una taxa d'1,21 mil?ligrams per litre d'aire expirat.

A més, els agents van veure com havia agafat el volant sense cordar-se el cinturó. I durant la identificació, també van comprovar com anava a cavall d'un cotxe sense assegurança i amb l'ITV caducada. A més d'obrir diligències penals a l'home com a suposat autor d'un delicte contra la seguretat viària pel fet de conduir begut, els mossos de Trànsit el van denunciat per la via administrativa.

En concret, per no haver-se cordat el cinturó de seguretat, la qual li pot costar 105 euros i la pèrdua de tres punts del permís de circulació; per conduir un vehicle sense l'assegurança obligatòria, que comporta una multa de 900 euros, i per no haver passat la Inspecció Tècnica de Vehicles, que suposa una altra multa de 105 euros.