El detingut és Juan Manuel MO, de 32 anys, nacionalitat espanyola i veí de Girona. Se li imputa un delicte de robatori amb violència i intimidació. Els fets varen passar al voltant de la mitjanit quan els dos menors estaven caminant per un cèntric carrer de la ciutat. Un individu se'ls va acostar i va passar la mà al voltant del coll d'un dels joves amb una navalla oberta tot exigint-los que li donessin les carteres, els mòbils i tot allò que portessin.

Els dos menors assaltats, que no portaven cap objecte de valor, li van manifestar que no podien donar-li res més que els 80 cèntims que duia la noia a la butxaca. Ell lladre va agafar els diners ràpidament i va fugir de lloc dels fets. Minuts més tard la policia va poder detenir el suposat autor del robatori a les rodalies de la Clínica Girona.

Una vegada a les dependències policials, els mossos van veure que el lladre era la mateixa persona que ja havien detingut el dia 6 de novembre com a presumpte autor d'un robatori amb força en un quiosc de Girona. En aquella ocasió l'home va llençar una pedra de grans dimensions contra el vidre de l'establiment i va endur-se'n diners, revistes i diaris.

El detingut va passar el dia 10 a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Girona i aquest en va ordenar l'ingrés a presó.