La sentència indica que els condemnats van intentar violar una dona de nacionalitat marroquina quan aquesta va anar al pis de Barcelona on estaven els agressors a comprar haixix a una tercera persona que no ha estat identificada. La violació no es va consumar gràcies a la resistència de la víctima a l'agressió i la ràpida actuació de la Guàrdia Urbana, que van enxampar un dels condemnats a sobre de la noia i l'altre mig nu amagat a l'escala de l'edifici.

A banda d'aquesta pena de presó, els condemnats hauran d'indemnitzar la víctima amb 3.450 euros per les lesions que van fer-li i els danys morals. La sentència indica que el 9 de juliol del 2007 els dos condemnats van llençar-se a sobre de la víctima, de 21 anys, quan havia anat al pis on estaven ells a comprar-li droga a una persona que no ha estat identificada. Els condemnats van treure-li la roba tot i que ella va resistir-se. Malgrat això, la víctima va caure a terra i Barrie es va treure la roba per violar-la.

El tribunal destaca que la 'vigorosa' oposició de la noia a l'atac va impedir l'agressió, a banda que els seus crits d'auxili van alertar els veïns que van avisar a la Guàrdia Urbana. Una patrulla va arribar ràpid en el lloc dels fets i van trobar a Barrie nu de cintura cap avall a sobre de la víctima que tenia la roba trencada.

L'altre condemnat va fugir alertat per la presència de la policia. Tot i això, el van detenir a la mateixa escala de l'edifici sense camisa. La policia va poder comprovar que era el mateix que havia atacat la víctima perquè tenia una cicatriu a l'abdomen que ella havia descrit.