El decomís es va fer en un dispositiu ordinari dels Mossos d'Esquadra la nit del passat 8 de novembre, quan els agents van sospitar d'una persona que mostrava una actitud nerviosa i vigilant. El jutge que porta el cas ha enviat a presó el presumpte traficant, Mohammad Majjed K., de 47 anys i d'origen pakistanès, acusat d'un delicte contra la salut pública.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, quan els agents es van adreçar als sospitós, el nerviosisme del presumpte traficant va augmentar, fins al punt que va començar a suar de forma evident.

Un cop identificat, en l'escorcoll, els agents van trobar-li dos paquets de dos quilos cadascun que duia amagats entre diverses peces de roba de l'equipatge de mà. Segons els Mossos, els paquets anaven ben precintats i a l'interior hi havia 4.160 grams d'heroïna.

Al mercat, aquesta quantitat de droga podria tenir un valor de 263.700 euros, una quantitat que segurament s'hauria augmentat si s'hagués estat tractada i comercialitzada juntament amb substàncies de tall. Això hauria permès arribar a duplicar el benefici.

El detingut va reconèixer haver transportat els paquets des del Pakistan, passant per Londres i per Barcelona, a canvi de 10.000 euros. No obstant això, va assegurar desconèixer-ne el contingut.