Barcelona

Dos treballadors morts després d'un despreniment de roques en un accés a Montserrat

13.11.2008 | 20:44

Dos treballadors han mort a primera hora d'aquesta tarda quan els ha caigut una roca mentre feien tasques de consolidació del terreny en un dels accessos a la muntanya de Montserrat (Barcelona), que la setmana passada va patir despreniments.

Tot i que en un primer moment un dels treballadors ha quedat ferit greu, finalment ha mort quan estava a l'ambulància a punt de ser traslladat a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat i la Conselleria de Política Territorial i Obres Públiques, cap a les 15.48 hores un despreniment de roques ha sorprès dos treballadors de l'empresa Inaccés Geotècnia Vertical que estaven netejant la zona afectada per una allau a l'accés a Santa Cecília.

Els treballadors, la identitat dels quals no s'ha fet pública, han quedat en una zona de difícil accés, pel que ha hagut d'anar-hi un helicòpter amb efectius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i del Grup d'Emergències Mèdiques dels Bombers de la Generalitat. L'helicòpter s'ha retirat en pondre's el sol.

També hi han acudit vuit dotacions terrestres dels bombers i cinc dels Mossos d'Esquadra, entre elles la Unitat de Muntanya, per fer l'aixecament dels cadàvers.

Segons el Servei Català de Trànsit, la carretera British Petroleum-1103 --la de Can Massana-- d'accés al monestir està tallada, així com la British Petroleum-1121 --la de Monistrol de Montserrat--, que únicament s'ha obert per baixar, en combois custodiats per Mossos i bombers, les persones que havien quedat a la zona del monestir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema