Els Mossos d'Esquadra van localitzar al municipi de La Bisbal d'Empordà (Baix Empordà) un magatzem ple d'objectes robats a punt de ser venuts, segons va informar l'esmentat cos policial en un comunicat.

En el magatzem es trobaven 28 bicicletes, 11 televisors, 26 aparells de so i d'informàtica, electrodomèstics i fins i tot havia roba, matrícules i objectes de decoració. El propòsit dels detinguts era guardar objectes en el localitat i fins i tot desmuntar-los, amb la finalitat de vendre'ls posteriorment al Marroc.

Tres veïns de La Bisbal i de nacionalitat marroquina van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte de receptació, un altre de robatori i furt d'ús de vehicles sense intimidació. Es tracta de Mohammad G, de 26 anys; Mohammad S., de 31 anys, i Mohammad Z., de 22 anys.

Durant el cap de setmana passat, els Mossos van tenir coneixement del robatori de dues motocicletes i una bicicleta a La Bisbal, i després de la investigació corresponent, van comprovar que es trobaven en un garatge, on podria haver amagats altres objectes i vehicles robats, amb la finalitat de portar-los al Marroc i vendre'ls allà.

Posteriorment, van comprovar que el local era de lloguer i estava arrendat a un dels homes posteriorment detinguts, Mohammad Z. Després de vigilar el local, va sorprendre dos individus --Mohammad S. i Mohammad G.-- traient d'allà una motocicleta, i davant aquest fet i que a l'interior del local es trobaven objectes de dubtosa procedència, ho van precintar i van detenir a tots dos, i també a Mohammad Z., que compta amb antecedents policials.

Els Mossos estan intentant ara de localitzar als propietaris dels objectes robats, que han estat traslladats en dependències de l'Ajuntament de La Bisbal d'Empordà. Dels tres detinguts, la de Mohammad S. es va deixar sense efectes a l'espera que ho citi el jutge, i els altres dos detinguts van passar el 12 de novembre a disposició judicial, i va ordenar llibertat amb càrrecs.