Diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat i una vintena de voluntaris van mobilitzar-se ahir a la tarda per trobar un home de 65 anys que s'havia perdut mentre buscava bolets en una zona boscosa de Vilanant. L'home havia sortit a bosc al matí juntament amb un grup de companys i tots plegats havien quedat a retrobar-se passat el migdia però, veient que un no apareixia, els altres es van començar a impacientar i van acabar donant avís de la desparició.

El desaparegut és un home de 65 anys i veí de Roses que es desplaça amb dificultat (necessita una crossa per caminar). L'home i els seus companys van sortir a buscar bolets per una zona de Vilanant que es coneix com a veïnat de les Cases Noves. Cadascú es va endinsar en el bosc pel lloc on va creure més convenient i pels volts del migdia, a la una concretament, s'havien de retrobar al punt on havien estacionat els cotxes (al costat d'un taller mecànic).

A l'hora acordada l'Audi A6 del veí de Roses era al seu lloc però ell no apareixia. Els companys van començar a sospitar que possiblement havia patit alguna incidència i van donar avís per articular un operatiu de rescat. Fins a cinc dotacions dels Bombers es van desplaçar al lloc dels fets per trobar-lo. Els va donar suport l'unitat canina (els gossos poden ensumar el rastre des de la distància). Bombers i una vintena de voluntaris es van coordinar per trobar-lo però, al tancament d'aquesta edició, no havia aparegut.

Serinyà prepara la festa de Sant Andreu, que s'allarga en dies i aposta per potenciar les activitats culturals, segons va informar ahir Ràdio Banyoles. Les propostes comencen aquest cap de setmana amb la lectura del pregó, una exposició, i un concurs de pintura. Com a novetats, hi haurà capgrossos i també s'ha organitzat un concurs de fotografies sobre el poble. Una proposta on s'aposta per introduir-hi diverses novetats.