Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 24 anys de Mollet del Vallès que es va fer passar per policia i va agredir un porter de la discoteca 'Millenium' de Sils amb una defensa elèctrica. Els fets van tenir lloc la matinada de dissabte durant una baralla. Els porters van fer sortir el grup que s'esbatussava a fora del local, i un d'ells va donar una descàrrega elèctrica a un vigilant de seguretat. Per justificar-se li va ensenyar una placa falsa i va dir que era policia local en pràctiques. El noi és un vell conegut dels mossos, perquè acumula la xifra escandalosa de 115 antecedents policials, la gran majoria per robatoris a comerços i empreses de la zona de Mollet del Vallès.

Cap a les 5 de la matinada, una patrulla de seguretat ciutadana de la comissaria de Santa Coloma de Farners va haver d'anar ràpidament a la discoteca 'Millenium' de Sils perquè hi havia una baralla. El personal de seguretat de l'establiment havia fet sortir al carrer gent implicada en la batussa i una d'aquestes persones, un jove, havia agredit un dels porters amb un aparell que emetia descàrregues elèctriques.

El jove en qüestió s'havia identificat amb una placa com a policia local, en període de formació, i havia assegurat que la seva futura professió el facultava per a usar la defensa elèctrica. Els vigilants de l'establiment van lliurar als mossos la placa que el jove havia mostrat per a presentar-se com a policia local -era daurada i amb la inscripció següent: 'Honorary Police Montgomery County'.

Els vigilants també van lliurar l'aparell als agents, de 8,5 centímetres de llarg i 5,5 d'ample, que emetia les descàrregues elèctriques. Els mossos van detenir el jove, José Antonio P.S., de 24 anys, nacionalitat espanyola i veí de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) per un delicte d'usurpació de funcions públiques.

El detingut, que té 115 antecedents policials, la majoria d'ells per robatori amb força a establiments comercials i empreses a la zona de Mollet del Vallés, va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners el dia 16 de novembre. Després de prendre-li declaració, el jutge va disposar la seva llibertat amb càrrecs.