El detingut va anar dissabte a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la Bisbal d'Empordà, on va explicar que tenia informació sobre la mort de la dona. En concret, va dir que en algun moment havia tingut la bossa de mà de la víctima, i que havia vist el suposat autor del crim, una home amb una jaqueta verda. Van interrogar aquest veí de Palafrugell durant dues hores, i finalment el jutge en va ordenar l'ingrés a presó ja que considerava que hi havia risc de fugida.

Ara les proves d'ADN han d'ajudar a esclarir si aquest arrestat és l'autor material del crim, i si més no la investigació haurà de determinar si n'era l'encobridor, o quina és la seva relació amb el delicte.

El crim va tenir lloc el 13 de novembre passat, pels volts de dos quarts de nou del vespre, a l'aparcament El Casal de Palafrugell. La víctima tenia 41 anys i, des d'en feia uns quants, treballava a la botiga Lip Stick del centre comercial Cel Obert de Palafrugell. El dijous 13 de novembre, la botiguera va sortir de la feina i, pels volts de les nou del vespre, un veí del municipi la va veure estesa a terra a l'aparcament enmig d'un bassal de sang.

La dona va morir al mateix aparcament, a conseqüència de la vintena de ganivetades que li havien clavat a la zona de l'abdomen, i la seva bossa de mà va aparèixer l'endemà del crim, el dia 14, en un safareig públic. Els Mossos van començar una extensa investigació, interrogant veïns i possibles sospitosos, fins que han detingut aquest home d'origen marroquí.