Els Bombers de la Generalitat ja van aconseguir taponar completament l'escapament a les 2.00 hores, que s'ha produït quan uns treballadors de l'empresa Laboratoris Kinessia, situada al número 9 del carrer Berlín del polígon industrial de Torroella, transferien gas propà en estat líquid d'un camió cisterna a un dipòsit fix i, en trencar-se la vàlvula, la manguera s'ha desprès.

El pla s'ha desactivat aquest matí després que els tècnics de l'empresa decidissin que no cal transvasar el gas propà del dipòsit, ja que la reparació de la vàlvula afectada es podrà fer quan quedi buit, de manera que l'empresa ha instal·lat una vàlvula provisional i seguirà fent ús del gas.

Com a mesura preventiva, els Bombers de la Generalitat van desallotjar ahir els 50 treballadors del laboratori i van establir un perímetre de 50 metres. El sinistre no va afectar cap de les empreses i cap empleat va resultar-ne ferit.

El dipòsit afectat era en el moment de l'incident al 85% de la seva capacitat, tot i que a causa de l'incident va perdre uns 3.500 litres de gas propà, i va quedar al 75% de la seva capacitat.