Bombers

Un foc crema una botiga de bicicletes de Llagostera i fa desallotjar tot un bloc de pisos

26.11.2008 | 10:29

Un foc ha cremat aquest dimecres a la matinada una botiga de bicicletes de Llagostera i ha fet desallotjar tot un bloc de pisos, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'establiment sinistrat està situat al passeig Romeu número 1.

El foc ha començat deu minuts després de les tres de la matinada i ha cremat bicicletes, recanvis, roba i sabates esportives de l'interior de la botiga. Els Bombers han informat que l'incendi ha estat controlat a tres quarts de quatre. Preventivament, la policia local ha desallotjat els veïns dels pisos superiors, unes 30 persones de 10 habitatges que han pogut tornar a casa seva a tres quarts de cinc.
Només dues mares amb dos nens que viuen a la primera planta han acceptat l'oferiment d'un hostal del costat per passar-hi la nit, ja que als seus pisos se sentia una mica d'olor de fum. La resta de veïns ha dormit ja a casa seva un cop els bombers han inspeccionat i ventilat totalment l'edifici. Hi han treballat quatre dotacions de bombers durant una hora aproximadament.

Enllaços recomanats: Premis cinema