La dona que va morir aquest dijous a la nit en un accident de trànsit a Bescanó (Gironès) era Míriam P.O., de 29 anys i amb domicili a Girona, segons han informat els Mossos d'Esquadra. L'accident va tenir lloc aquest dijous a les onze de la nit quan dos turismes, amb matrícula de l'Estat, van xocar frontalment a la carretera al quilòmetre 11,7 de la carretera N-141e, al terme municipal de Bescanó. El conductor de l'altre turisme, Xavier M. O., de 24 anys, nacionalitat espanyola i amb domicili a Bescanó, ha quedat detingut després de donar positiu a la prova d'alcoholèmia amb una taxa de 0,46mg/l.

El jove està acusat un delicte contra la seguretat viària (per conduir sota l'efecte de begudes alcohòliques) i un delicte d'homicidi imprudent. L'home ha passat aquest matí a disposició judicial.

En l'accident han intervingut els tres vehicles dels Bombers de la Generalitat (que van fer tasques d'excarceració de la víctima mortal i també tasques de neteja de la via), efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i tres patrulles dels Mossos d'Esquadra.