Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir el passat dimecres, Olivier C., de 28 anys, de nacionalitat francesa i veí de Beziers, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Els agents el van enxampar en un control rutinari a l'AP-7, a Borrassà (Alt Empordà) i el conductor es va mostrar nerviós davant les preguntes dels agents. Al mostrar la seva documentació, la policia va comprovar que la fotografia era d'un altre home.

Al registrar el cotxe van trobar dins una bossa de plàstic tres embolcalls d'haixix de 2,9 quilos en total i també 7.000 euros en metàl·lic. El detingut, que no té antecedents, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

Durant un control a l'Ap-7, els agents van aturar un turisme on hi viatjava només el detingut i, en el moment d'identificar-se, va mostrar una actitud nerviosa que va fer sospitar els policies. En comprovar la seva documentació els mossos van observar que la fotografia dels documents presentats no corresponien a l'home. Davant d'això, els policies van decidir escorcollar l'home (van trobar-li documents amb una altra identitat) i també el vehicle.

Quan els mossos van demanar a l'home que obrís el maleter del vehicle, aquest s'hi va negar de forma repetida. Finalment, a l'interior del porta equipatges van trobar una bossa que contenia tres embolcalls de plàstic transparent amb unes pastilles d'una substància marronosa, suposadament haixix, amb un pes aproximat de 2,9 quilos. També van trobar set paquets que contenien aproximadament 7.000 euros en metàl·lic.

Sota el seient del conductor els mossos van trobar una bàscula digital de precisió i dos telèfons mòbils. En vista d'aquests fets, els agents van detenir el conductor del cotxe i van immobilitzar el turisme. El detingut, que no té antecedents, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.